Friday, October 07, 2005

Alleen en met lege handen???????

Alleen en met lege handen.......................zo zou het kunnen zijn geweest doch niets is minder waar!!!!!

Het gekke, meest verbijsterende en inmiddels ook meest mooi *bloos* is dat je heel soms met je neus ergens bovenop kan zitten en het niet (wilt/kunt) zien!!!!!!

Zo ook deze miep.............................

Afijn de afgelopen maanden zijn turbulente, hectische, verdrietige, en zeeeeeeeeer emotionele maanden geweest en in die tijd heb ik wel wat contacten gelegd die zijn uitgegroeit tot vrienden, maatjes.

Een vriendje/maatje is een Dom die door het lezen van mijn weblog en de herkenning t.a.v. zijn eigen gevoelens en later ook gestrandde D/s contact met mij opnam en wij zo in gesprek kwamen op msn.................alhoewel wij elkaar al summier kenden van het forum van Mystique alwaar wij beiden lid zijn.

In ons contact werden wij zgn "stoepvriendjes", samen zaten wij (denkbeeldig) avond aan avond op het stoepje onder een lantaren en bespraken daar onze gevoelens, deelden verdriet en pijn, steunden en vingen elkaar op en spiegelden elkaar ook!!!!!

Maar ook vele "alle daagse" dingen kwamen aanbod, de doodnormale dingen van het leven!

We werden echte vrienden/maatjes......................er groeide en bloeide en ontwikkelde zich van alles tussen ons.....................meer dan dat wij toen voor mogelijk hadden gehouden.

07-10-2005
s_roos

0 Comments:

Post a Comment

<< Home