Tuesday, September 06, 2005

Gedicht "Woorden"

"Woorden"

Woorden ze sloegen bij mij in als een bom.
Woorden ik wilde ze niet horen, nog voelen maar die ik niet ontkennen kon.

Woorden die mij diep in de kern hebben geraakt.
Woorden die mij denkend en huilend mijn positie duidelijk hebben gemaakt.

Deze woorden maakten mij zo bang!
Deze woorden brachten mij op gang!


Woorden die mijn opties helder lieten zien,
wachten, wachten, blijven wachten op misschien.
Met de wetenschap het nooit meer terug te krijgen,
alleen, verlangend naar……. nog jaren zo te blijven?!

Of

Handelen, doen, gaan zoeken……willen en proberen,
losmaken, veranderen, groeien …….misschien zelfs vallen en bezeren.

Vanuit mijn hoofd, mijn hart gesloten, ga de eerste stap zetten en proberen,
Gedreven door gemis en verlangen na………met “woorden” adverteren!

s_roos

06-09-20053 Comments:

Anonymous musi said...

ik ben heel benieuwd roos, ik wens je veel succes!
liefs van musi

5:25 PM  
Anonymous musi said...

Ik wens je een heel fijn weekend!
liefs van musi

2:09 AM  
Blogger INTERNET PERS said...

PERSBERICHT


Ede, oktober 2005

Zoekmachine marketing - Werkwijze van W2solutions garandeerd top 10 plaatsing op Yahoo, Google en Msn binnen een week!

Vanaf vandaag, 30 oktober 2005 kunnen bedrijven en particulieren zich inschrijven voor de nieuwste en erg succesvol gebleken zoekmachine marketing van het bedrijf W2solutions. Het bedrijf is gespecialiceerd in zoekmachine optimalisatieen versnelde zoekmachine plaatsing. Na een periode van onderzoek en investeren is W2solutions op de markt gekomen met W2 SEinclude. Dit pakket verzekert 100% plaatsing op de meest bekende zoekmachines te weten Yahoo Msn en Google. De wachttijd bedroeg gemiddeld twee tot vier weken, als je dan al geplaatst wordt. Het unieke aan deze het nieuwe W2 SEinclude is dat men als klant al na maximaal een week (7dagen ja) het gewenste resultaat bereikt heeft. Binnen zeven dagen een top tien positie op de zoekmachines? Dankzij onze zoekmachine marketingkan het zelfs binnen twee dagen als het moet.

Nieuwe innovatie is van groot commercieel belang.
De combinatie van technieken en software van W2solutions die het proces bewerken zijn bijzonder interresant voor bedrijven die binnen een aanzienbare tijd met het produkt of diensten die zij bieden midden in de (internationale) belangstelling willen staan. Het kan namelijk al binnen 2 dagen, en het is bewezen ook. Wat zou het voor uw bedrijf en uw website kunnen betekenen als u binnen twee dagen boven aan de zoekmachines staat? En dus boven al uw concurrenten? W2 SEinclude maakt het waar. Stel u wilt boven aan staan met als keywoord 'kerst inkopen' De hoogste zoek machine plaatsing. Dat kan volgende week geregeld zijn..En het kan al vanaf Eur 500,00!

W2 Solutions accepteert nog duizend nieuwe klanten tot aan het eind van dit jaar voor het gebruik van deze solution. Deze duizend klanten zullen op een first come first service systeem worden bediend. Het loont zich dus om snel informatie in te winnen of om uw bestelling te plaatsen. W2Solutions biedt een niet goed geld terug garantie. voor de altijd aanwezige sceptici heeft het bedrijf een drietal voorbeelden voor u op een rijtje gezet.

bestinternetearnings - Klikt u op de zoekmachines om de positie te bekijken: MSN - YAHOO

tenmilliondollar.com - Klikt u op de zoekmachine om het voorbeeld te zien. MSN - GOOGLE

De pers pagina
Om enige media aandacht te verkrijgen maakte W2Solutions de perspagina op Yahoo.com. Deze pagina was in eerste intantie gericht aan Tonie van Ringelestijn, journalist van onder andere de TROS. W2Solutions plaatste deze pagina binnen 2 dagen op de nummer twee van Yahoo zoekmachine resultaten. U vindt de pagina hier De keywoorden die hierbij gebruikt zijn waren 'beste en journalist'.

Meer informatie over de w2Solutions vindt u op www.w2solutions.info. De website is in onderhoud tot maandag. U kunt uw bestelling en informatie aanvragen via onderstaande gegevens.

Meer informatie:

Wanneer u uw bedrijf wilt inschrijven kunt ons een mailtje sturen op het navolgend email adres. Wij nemen contact op met u om uw wensen te bespreken.

U kunt ons ook bellen als u verzekerd wilt zijn van een snelle service en om als een van de eersten boven aan de zoekmachines te staan. Voor meer informatie over W2 SEinclude, of om uw bestelling te plaatsen, kunt u daarom contact opnemen met Dhr. Janwillem Heikens, Directeur Research & Developement via 06-30318222.

Voor meer informatie over de W2 SEinclude kunt u ook contact opnemen met Dhr. Walter Schonewille, Commercieel directeur, via telefoonnummer: 06-27278935 of mail uw vragen en/of ebstelling naar w2seinclude@w2solutions.info

4:39 PM  

Post a Comment

<< Home