Friday, July 01, 2005

Verhaal Deel 1

"Dromen ……tussen fantasie en werkelijkheid!"

Door omstandigheden is het al een paar weken geleden dat mijn Meester en ik samen zijn geweest. Natuurlijk hebben wij dagelijks contact of per msn, mail, telefoon en de laatste week zelfs meerdere keren. Ook geven wij onze verlangens na elkaar de ruimte met name aan de telefoon maar toch……………………het verlangen naar werkelijke aanraking, werkelijk gebruik door mijn Meester en niet te vergeten het verlangen om mij aan te bieden en mij aanhankelijk, afhankelijk en totaal over te geven aan hem worden alleen maar meer en meer.

En vandaag vrijdag……………eindelijk zal ik mijn Meester zien!

Het is donderdagnacht ik kan niet slapen van de opwinding en de spanning want morgen………..morgen zie ik mijn Meester, alleen de gedachte jaagt een enorme storm van emoties en een enorm verlangen door mij heen. Als ik mij laat meeslepen erin weet ik niet hoe lang ik nog op mijn benen kan blijven staan………….ik glimlach, zet de pc maar weer aan – want ja wat doe ik anders midden in de nacht – en ga gauw zitten.

Ik start mijn msn op en ping zegt mijn mailbox……………een mailtje, wat nu toen ik de pc vanavond laat uitzette was alle mail toch al gelezen.
Ik ben benieuwd en klik zodra het kan mijn mailbox open……………..hé Meester.

De inhoud luidt:
“Subje , Morgenavond 18.30 uur parkeerplaats Ganzenheuvel. Je weet hoe ik je wil zien!
Je Meester.”

Ahm denk ik, lees de tekst nog 3 keer (alsof ik er enigszins wijzer van zou worden) en sluit de mail.
Terwijl ik wat rond surf over de fora’s en het internet, begin ik te denken…….Morgenavond 18.30 uur, dan is het nog licht en de temperatuur redelijk warm (26 graden) dus betekend dat, dat ik een gewoon kort rokje zal dragen met een strak open shirtje met BH of toch zonder – ach afhankelijk van welk shirt- en geen slip en natuurlijk pumps, oké dat is makkelijk of………………
Ondertussen heb ik de routeplanner opgestart en zie dat parkeerplaats de Ganzenheuvel hier niet al te ver vandaan is ongeveer 15 minuten rijden langs de A73, nou dat is makkelijk te vinden………..
Maare verdorie de kleding, op de een of andere wijze zit mij mijn outfit toch niet helemaal lekker want toen wij eerder samen weggingen droeg ik mijn latexjurkje alleen………….
Pffffffffff warm en het is nog zo licht om 18.30 uur.

Ik merk dat het me niet echt dwars zit dat ik twijfel en dat het idee om mijn latexjurk aan te trekken me eigenlijk wel triggert…………..eigenlijk zelfs wel meer aanspreekt alleen…..zou ik het durven?????? Ik krijg het er nu al warm van en ik laat mijn gedachten gaan………

Hihihi alle buren buiten op hun balkon en daar kom ik, rode pumps met hoge hak, latex jurk zonder iets eronder en oh ja………….ook mijn polsboeien om, stap in mijn auto en rijd am-publiek weg. Mijn hemel zouden ze het echt in de gaten hebben, zouden ze er ooit iets van zeggen naderhand of mij alleen maar raar aankijken dan in vervolg als ik ze tegenkom in het portiek en gedag zeg????!!!!! Ik voel dat het idee mij opwindt.

Maar dat is eigenlijk niet zo vreemd als je bedenkt dat mijn fantasieën de laatste tijd zich steeds meer beginnen af te spelen in het openbaar, hoewel juist fantasieën/woorden maar, nu nog de praktijk durf ik of niet?

Ik besluit er verder niet over na te denken en me over te geven aan het opwindende gevoel dat het met zich meebrengt. Ach, nog een nacht en dag te gaan dus de uiteindelijke beslissing hoef ik toch niet nu te nemen. Oh ja nachtrust, goede nachtrust……………chips de klok wijst al op 2.30 uur. Snel sluit ik alles af, zet mijn pc uit en kruip verlangend mijn bedje in, mijn laatste gedachte is mijzelf in een latexjurk midden op straat.
De nacht wordt een onrustige, ik ben vol spanning, opgewonden, geil en verlangend. Regelmatig word ik wakker door de prikkels in mijn onderbuik en kut en mijn tepels die steenhard rechtovereind staan. Ik voel het kutvocht tussen mijn benen en vanuit mijn kut ook tussen mijn bilspleet lopen. Ik raak mijzelf strelend en verlangend aan, vinger mijzelf soms zelfs hard en onbeheerst maar kom niet klaar…………….Meester mompel ik.

Om 9.00 uur houd ik het voor gezien, pfffffff wat een nacht. Ik breng de dag door met allemaal kleine klusjes en boodschappen doen en mijn gedachten gaan steeds naar 18.30 uur.

Om half vijf stap ik onder de douche, scheer mijzelf nog eens voor de zekerheid, schuim mijzelf in en geniet en laat de spanningen van de dag van mij afspoelen…………maar niet voor lang.

Ik sta naakt voor de kast waaraan twee setjes kleding hangen, iene miene mutte……….pfff, ik loop even naar het raam, kijk naar buiten om te zien hoeveel buurtbewoners momenteel op hun balkon vertoeven…………hmmmmm niet echt veel maare ja het is ook etenstijd……..verdorie wat doe ik nu. Ik ijsbeer wat op en neer, mijzelf ondertussen in de spiegel bekijkend en denk………ga ik toch lekker zo…..naakt en begin spontaan te giechelen.
Jemig mens, maak een keuze, je lijkt wel een puber. En vervolgens graai ik zonder nog verder na te denken mijn latexjurk van het hangertje en trek hem aan, stap in mijn pumps en doe mijn polsboeien om en vanaf dat moment transformeer ik ……………….ik zak in mijn gevoel van slet en hoer zijn en ik voel me heerlijk geil.
Een laatste goedkeurende blik in de spiegel en ik wandel weg.

18.00 uur Met mijn tas over mijn schouder, schouders recht, hoofd opgeheven, borsten voorruit, loop ik de 6 treden af in het portiek. Bij de deur twijfel ik nog even……….maar dan ach wat kunnen mij die buren schelen. Ik trek de deur open autosleutels inmiddels in mijn hand en moet veel moeite doen om niet als een hazewindhond richting auto te rennen – hihi en dat op die pumps?!. Ik kijk niet op of om en op het moment dat ik wegrijd weet ik niet eens of er wel iemand ergens op een balkon heeft gezeten en mij gezien.
Ik schud mijn hoofd alsof ik die gedachten dan letterlijk van mij af kan schudden en rij richting de A73.
Inmiddels begint de warmte in de auto en mijn opgewondenheid mij toch wel parten te spelen en ik zet de ventilator op de hoogste en de koudste stand.

Terwijl ik de A73 opdraai en mij allerlei auto’s passeren, besef ik dat ik eigenlijk helemaal niets weet dan alleen dat ik op de parkeerplaats de Ganzeheuvel moet zijn en wat dan………….?

Ondertussen kijk ik af en toe eens naar mijn medeweggebruikers en denk, jullie moesten eens weten dat ik hier zit met een druipende kut en een heftig verlangen en ik voel een glimlach om mijn lippen.
Rond 18.20 uur arriveer ik op de parkeerplaats en constateer dat het er niet al te druk is, er staan 2 vrachtwagens en maar 1 personenwagen geparkeerd en zover ik kan zien zit er of niemand in of (vrachtwagen)chauffeurs liggen te rusten.
Ik besluit helemaal op het einde te parkeren en te wachten…………….op wat, wat nu????

Ik draai mijn portierraam geheel naar beneden want de warmte in de auto is bijna niet te harden. Plotseling hoor ik mijn mobiel…………een sms-je.

“Blijf staan waar je staat, ik passeer je zo. Als ik mijn auto geparkeerd heb, stap je uit en komt naar mij toe lopen.”

Oh nee als Meester maar niet al te ver van mij parkeert en ik maar niet een groot stuk moet lopen, schiet het door mij heen en op dat moment passeert Meester mij in zijn wagen.
Ongeveer 200 mtr. voor mij zet hij de wagen stil. In de bocht strak langs de grasrand waarachter zich een een stuk met bomen bevindt. Ik zie Meester uitstappen . Hij kijkt niet op of om, loopt voor zijn wagen langs en leunt met de rug naar mij toe tegen de zijkant van zijn wagen, precies ter hoogte van de passiers kant voor. Ik zie hoe hij een sigaret opsteekt en heel gemoedelijk iets achterover leunt.
Ik stap uit en langzaam – terwijl ik eerst wel 10 keer om mij heen heb gekeken of ik iemand zie- loop ik richting Meester en zijn auto.
Ook ik loop voor langs de auto en blijf op een meter afstand voor mijn Meester staan met een ietwat gebogen hoofd.

Dag sletje, zegt mijn Meester en ik hoor een geamuseerde klank in zijn stem. Dag Meester, zeg ik zacht terug. Alles goed met mijn sletje, vraagt Meester? Euhhh ja, dank je wel Meester.
Ik hoor Meester grijnzen, maar ik durf niet op te kijken en sta te bibberen op mijn benen.
Er valt een stilte en ik heb het gevoel dat die uren duurt, terwijl ik weet dat het misschien maar minuten zijn.
De toon van mijn Meester is streng en donker als hij plotseling zegt: Zou je nu niet eens eindelijk doen wat je moet doen Hoer!
Ik schrik zo dat ik even niet weet wat te doen en instinctief zet ik een pas voorruit, strek mijn handen uit richting de ritssluiting van de pantalon van mijn Meester maar voordat ik die kan aanraken, zie ik Meester zijn sigaret weggooien en plotseling voel ik hoe hij mij hard bij mijn haren pakt en mij naar benden trekt. Kniel Hoer en pijp me!
Gehoorzaam zak ik op mijn knieën maak de ritssluiting met trillende vingers open en haal Meester zijn pik te voorschijn, ik schuif iets naar voren en duw Meester zijn pik in mijn mond. Ik voel hoe Meester zijn greep in mijn haar verstevigd en mijn hoofd hard naar zich toetrekt, waardoor zijn harde stijve pik in een keer diep achter in mijn keel komt.
Pijpen, hoor ik mijn Meester hard zeggen. Ik begin vol overgave Meester zijn pik te pijpen en te zuigen, en ik geef me over. Ik voel dat ik rustiger wordt en geniet, mijn geile kut - die al nat was- begint te stromen en ik voel het langs mijn boven benen lopen.
Net zo plotseling trekt Meester mij ineens wild aan mijn haren en dwingt mijn hoofd in mijn nek zodat ik hem wel aan moet kijken……………ik zie hem strak op mij neerkijken en zeggen: Genoeg voor nu, je denkt zeker dat je er zo makkelijk af komt. Hij trekt mij omhoog, laat mij los en terwijl ik sta te wankelen op mijn benen van alle emoties en opwinding stopt hij zijn stijve pik terug in zijn broek. Ga terug naar je auto en wacht op instructie!

Verbijsterd draai ik me om en loop naar mijn auto, niet eens er op lettend of iemand mij ziet, ik ben totaal versuft en in een soort trans. Pas als ik achter mij stuur zit kom ik een beetje bij en begint langzaam de wereld om mij heen weer tot mij door te dringen. Ik zie mijn Meester weer in zijn auto stappen en starten …………..mijn mobiel gaat een smsje: “Volg mij”.
Gehoorzaam start ik mijn auto en wacht tot Meester begint te rijden en volg hem.

Ik weet niet hoe lang wij hebben gereden, weet niet eens waar wij ons bevinden, als ik zie dat Meester zijn rechter knipperlicht uitzet bij de uitrit naar weer een parkeerplaats.
Inmiddels is het schemerig, Meester parkeert wederom op het achterste gedeelte van de parkeerplaats tegen het bos gedeelte aan.
Ik blijf rustig zitten – nou ja rustig – en wacht op wat er gaat komen. Ik zie Meester uitstappen en op mijn auto afkomen, hij opent mijn portier, kijkt mij aan en zegt: meekomen Hoer!
Ik stap direct uit, sluit het portier en volg Meester richting de bosrand naar een picknick tafel
die ietwat uit het zicht ligt.
Meester loopt om de tafel heen en gaat er op ongeveer twee meter vanaf staan, hier komen slet!, zet je handen op tafel en steek je kont achteruit zodat ik er goed bijkan, hoor ik hem zeggen.
Ik zet mijn handen op tafel spreidt mijn benen en moet mij nogal ver voorover buigen daar er zich nog een bankje tussen mij en de tafel bevindt. Hierdoor sta ik goed gebukt met mijn kont ver achteruit. Ik hoor hoe Meester achter mij komt staan, hij legt een hand op mijn schouder en ik tril onder zijn aanraking en voordat ik het goed besef steekt hij plotseling en hard 2 vingers in mijn zeiknatte kut………….."mmmmmm mijn sletje is nat en geil, bromt Meester, een echte hoer die gebruikt wil worden", terwijl ik luister naar wat Meester zegt, voel ik hoe hij een derde en vierde vinger erbij steekt en hard begint te draaien in mijn kut. Ik raak bijna van de wereld en heb moeite om te blijven staan…………ik glij weg en ben blij met de steun die ik aan de tafel heb. Terwijl ik mij net kronkelend begin over te geven aan het genot van de vingers van mijn Meester, trekt hij ze weer uit mijn kut en duwt zijn stijve pik in mij en neukt me hard en diep. Mijn Hoer ben je en dat zal ik je laten voelen ook, hoor ik mijn Meester zeggen en vervolgens komt mijn Meester klaar. Ik voel zijn zaad langs mijn benen lopen als hij zijn pik uit mij trekt. Hij trekt mij overeind draait mij naar zich toe en zegt, likken hoer. Ik zak met mijn kont op de bank zodat mijn hoofd en mond goed bij de pik van mijn Meester komen en lik zijn pik helemaal schoon. Terwijl ik Meester zijn pik schoonlik voel ik hoe zijn handen mijn haar strelen en mij liefkozen en ik geniet van dit alles intens gelukkig en het maakt mijn verlangen om gebruikt te worden alleen maar groter.
Als ik zijn pik helemaal schoon heb gelikt en ik hem weer netjes in Meester zijn broek heb terug gestopt, trekt Meester mij omhoog in zijn armen en houd mij vast………ik hoor hem zeggen, goed zo sletje van me.

Stap in je auto en volg mij, zegt Meester rustig. Ik ben ietwat gekalmeerd maar nog steeds in een soort roes en nog meer opgewonden.
Rustig draaien wij de snelweg op op weg naar……………………..

Inmiddels merk ik dat wij op weg zitten richten Haarlemmermeer/Amsterdam, na ongeveer een half uur rijden neemt Meester een afslag en wij komen op een soort industrieterrein. Niet veel verder draait Meester een zijstraat in en parkeert aldaar voor een gebouw. Het is een soort fabriekshal. Meester stapt uit en komt naar mij toe en zegt, kom mee subje.
Ik stap uit en volg Meester naar het gebouw. Ik zie hoe Meester aanbelt bij een grote deur.
Nog geen 2 minuten later wordt de deur geopend en een mooie dame staat voor ons. Hallo welkom, kom binnen! begroet zij ons spontaan en wij gaan naar binnen. Binnen aangekomen heb ik het gevoel dat ik in een totaal andere wereld ben aanbeland die in een zeer schril contrast staat met de buitenkant……..de buitenwereld.
Wij volgen de dame die ons meeneemt naar een aparte ruimte, klein maar heel smaakvol ingericht als een soort lounge en zeer sfeervol, ik voel mijzelf ontspannen.
Ga lekker zitten roos, wil je iets drinken? hoor ik de vrouw zeggen. Ja graag, heeft u koffie antwoord ik timide. Ja natuurlijk roos en vervolgens richt zij zich op mijn Meester maar het dringt niet echt tot mij door wat zij bespreken…………ik ben zo onder de indruk. Terwijl ik alles verder op mij laat inwerken flits er door mij heen “hoe weet deze vrouw dat ik roos heet?”, maar de gedachte is alweer weg alvorens ik mij er in kan/wil verdiepen.

Ik zie haar terug komen met 3 kopen koffie die zij voor mijn Meester, mij en zichzelf neerzet. Vervolgens begint zij een gesprek met mijn Meester…………maar ook dat dringt niet echt tot mij door. Plotseling voel ik hoe mijn Meester mijn arm aanraakt en ik schrik op uit mijn eigen gedachten. Roos ga met Ria mee, zij wijst je de weg naar de wasruimte en als je klaar bent dan zie ik je hier terug en je weet hoeik je wil zien, he subje, voegt hij er glimlachend aan toe.
Ik kijk mijn Meester aan en sta vervolgens op om achter Ria aan te lopen die vrolijk tegen mij aankletst alsof het de normaalste zaak van de wereld is alsof alles normaal is .

Wordt vervolgd.

s_roos
01-07-2005

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

een prachtig verhaal... heerlijk geil verwoordt, ik ben benieuwd naar her vervolg!

groeten, a.c.

7:17 AM  
Anonymous Anonymous said...

belevenissenvaneensletje.blogspot.com is very informative. The article is very professionally written. I enjoy reading belevenissenvaneensletje.blogspot.com every day.
advance loan
faxless payday loans

12:46 PM  

Post a Comment

<< Home