Tuesday, April 12, 2005

Zomaar een heerlijk geil verhaal

Een heerlijk geil verhaal geschreven vanuit de opdracht van M om mijn gevoel van "zijn slet"en "zijn hoer" te zijn weer te geven in een eigen fantasie.

Lees en geniet ervan mee....................veel plezier!

---------------------------


Het is 15.00 uur, ik sta in de keuken en maak een kop koffie om even lekker op de bank bij te komen, mijn gsm gaat; een smsje.
He een smsje, net nu denk ik, maar gelijk loop ik naar mijn mobiel want het kan M zijn.
Inderdaad een smsje van M en de tekst luidt: “bel je over 10 minuten zorg dat je vrijuit kunt praten maar vooral luisteren.”

Ik loop in gedachten terug na de keuken haal mijn koffie en plof op de bank. En zonder dat ik uit de tekst iets kan opmaken, voel ik mijn verlangen naar M in mijn lichaam en hoofd stijgen.
Ik kijk wat ongeinterresseerd na buiten en schrik even als mijn mobiel gaat, tegelijkertijd voel ik een golf van verlangen en ook zenuwen door mijn lijf.

Met Roos……….Hoi, luister goed, zegt . Ik ben hier op mijn werk en loop hier tegen iets aan, waar ikzelf geen tijd en energie in wil stoppen, maar dat opgelost moet zijn voor morgen en jij gaat dat voor mij doen. Oh zeg ik, niks oh luisteren, zegt M. Ik voel dat hij weinig geduld heeft op dit moment en behoorlijk geïrriteerd is dus dat ik vooral heel gewillig moet zijn.
Hans, een van de mannen die ik train loopt hier al de gehele ochtend met een gezicht dat op onweer staat en weigert ook maar ergens aan mee te werken of aan te nemen. Ik was dit zat en heb hem apart genomen om maar eens uit te vinden wat hiervan de oorzaak is. Hans heeft wat sexuele perikelen in zijn huwelijk en gisteravond is dat min of meer tot een uitbarsting gekomen. Hans vindt het zeer geil en opwindend om naar een vrouw te kijken die zich als hoer gedraagt en zich helemaal geil en klaarmaakt om zijn slet te zijn die hij dan kan gebruiken. Zijn vrouw weigert dit keer op keer en Hans heeft daar absoluut genoeg van.
Ik heb Hans gezegd dat ik daar mogelijk wel een oplossing voor heb.

Nu Roos, jij gaat Hans een groot plezier doen en op die wijze zorgen dat ik een handelbare cursist ga krijgen. Maar eh …….…………… wat snauwt M, mag ik je er even aan herinneren dat jij mijn slet bent en ik met jou kan doen wat ik wil, waar en wanneer ik dat wil! Ja M zeg ik timide (ondanks dat ik voel dat ik een beetje nerveus wordt van M toon, voel ik golven van opwinding door me heen).

Ik wil dat jij om 16.30 uur hier naar kantoor komt, je zorgt dat je er van de buitenkant correct en netjes bij loopt, maar zo geil en sexy mogelijk bent. Bij de receptie vertel je ze dat je een afspraak hebt met Hans Vedder en zij zullen je dan de weg wijzen.
Je gaat naar Hans zijn kantoor, klopt aan gaat naar binnen en zegt dat je Roos bent en gestuurd door M.
Ik wil dat jij jezelf aan Hans gaat tonen op je meest hoerigste en sletterigste manier. Maar dame denk er om je geilt hem alleen tot het uitserste op, je zorgt ervoor dat ie je niet aanraakt of gebruikt, want…………………….gebruiken doe ik alleen jou, mijn slet.
Voor het overige zorg ik dan wel en daarover hoef jij verder niets te weten. Duidelijk? Eh Ja M. Voor dat ik het goed en wel besefte had M de verbinding zonder meer verbroken.
Daar stond ik met de mobiel nog in mijn hand, verward confuus, vol emoties en zeker niet alleen van de zenuwen
Er bleef mij geen keuze dan te doen wat M me had opgedragen.
Ik douchte mezelf, smeerde mijn lichaam in met een erotisch geurende body lotion, trok een zwart heel sexy lingerie-setje aan, zwarte kousen en een paar rode pumps met hoge hak. Terwijl ik een vleug parfum opbracht, me make-up inspecteerde in de spiegel, zag ik mijn eigen spiegel beeld en kon me niet aan de gedachte ontrekken dat rood en zwart -van ouds her echte hoerige kleuren-, mij ook inderdaad een zeer hoerig aanzien gaven. Ik was tevreden en trots op wat ik in de spiegel zag en voelde mijzelf daardoor nog opgewondener dan ik al was.

Tijdens de rit naar M’s kantoor liet ik mijn gedachten de vrije loop over alles, het smsje, het telefoongesprek met M, zijn opdracht, hoe ik me voelde en wat het nu eigenlijk met mij deed. Intuïtief voelde ik dat dit niet de hele opdracht was, er kwam nog meer …………. maar wat? Die gedachten verhoogden alleen maar mijn spanning en ook mijn eigen geiligheid.

Ik droeg over mijn lingerie alleen mijn rode lange sky jas, netjes en correct gesloten tezamen met mijn zwarte kousen, mijn rode pumps, mijn onberispelijke make-up en mijn handtas een zakelijke indruk.

Terwijl ik me aan de receptie meldde moest ik inwendig lachen, jajajaja zakelijk………….
De receptioniste wees me de weg, 2e verdieping rechter gang 2e deur links.
Ik nam de lift en stapte op de 2e verdieping uit. Voor de deur met het naambordje Hans Vedder ajunct-directeur, bleef ik even staan, haalde diep adem en klopte (de spanning in mijn lijf was snijdend).

Ja binnen; hoorde ik een norse stem van binnen roepen. Ik deed de deur open en stapte zeer koket naar binnen. Tegenover mij zat achter een groot bureau een man, nors gezicht, die niet eens de moeite nam op te kijken wie er nou eigenlijk binnen kwam.

Hallo zei ik met mijn meest verleidelijkste stem…………….. zijn hoofd schoot omhoog en hij keek mij met een norse blik vragend aan. Ik liep iets dichter naar zijn bureau en vroeg; Bent u Hans Vedder? Ja en u……….. ik ben Roos en M heeft me gestuurd. Een tel zag ik zijn verwarring maar direct herstelde hij zich en vroeg; Waarom stuurt M je …..ehhh Roos?! Even wist ik niet wat ik moest antwoorden maar onbewust redde Hans de situatie door te zeggen; Oh sorry neem toch plaats Roos. Graag zei ik en glimlachte Hans toe. Daar mijn jas nogal strak en ¾ was opende ik een stuk van mijn ritssluiting vanaf de onderkant (zeer handig die ritsen, werken zowel van boven naar onder als omgekeerd) ging zitten en sloeg mijn benen overelkaar, wetende dat door de open rits en deze houding Hans een stukje van het kantwerk aan de bovenkant van mijn kousen zou krijgen te zien.
Hans deed alsof hij het niet opmerkte en ging rechtop achter zijn bureau zitten en zei; dus M heeft je gestuurd, nou Roos wat ik kan ik voor je doen? Ik glimlachte wachte een moment en sprak toen op lijzige toon; Ik denk dat ik eerder iets voor jou kan doen Hans. Hans fronste zijn wenkbrauwen en zei semi-nochelant Oh denk je dat, ontspannde zich en leunde wat achterover in zijn stoel. Ik keek hem recht in zijn ogen aan, glimlachte en zweeg en maakte mijn rits van mijn jas open tot mijn navel. Ik zag Hans zijn adem even stokken en zijn blik werd taxerend, zijn ogen gleden vanaf mijn gekousde benen omhoog, alwaar hij nu ook mijn sexy zarte slip kon zien. Spanning en verwachting kwam langzaam in zijn ogen en een zachte goedkeurende brom ontsnapte aan zijn mond.
Ik stond langzaam en loom op draaide me om en liep met mijn kontje schommelend iets van zijn bureau weg. Toen stond ik ongeveer in het midden van de grote kamer recht voor Hans zijn bureau. Ik keek hem recht in zijn ogen aan en maakte mijn jas volledig open. Mijn jas viel open. Langzaam trok ik mijn jas uit en liet hem achter mij op de grond vallen ik wachte heel even tot Hans wat hij zag geheel in zich op had genomen en begon heel langzaam recht op hem af te lopen Hans zijn ogen begonnen te glanzen van een stijgende lust. Dit gaat goed dacht ik, hij wijst het niet af dus nu kan ik mezelf laten gaan.
Vlak voor het bureau bleef ik staan keek, Hans uitdagend aan en begon met mijn handen langzaam mijn bovenbenen te strelen richting mijn buik, navel over mijn borsten. Bij mijn borsten bleef ik even om ze lekker te kneden en zo wat meer uit mijn sexy BH te laten komen. Vervolgens gleden mijn handen naar achteren en terwijl ik Hans de rug toedraaide opende ik de sluiting en ontdeed ik me van mijn BH zonder me direct om te draaien. Ik legde me handen wederom om mijn borsten en begon ze te strelen en te kneden zodat mijn tepels hard werd en draaide me ondertussen langzaam terug naar Hans. Ik zag Hans zijn adem wat ongelijkmatiger worden (voor mij een zonder dat ik echt kon zien een betekenis van stijgende opwinding). Terwijl ik nu mijn hele lichaam begon te strelen, sloot ik even mijn ogen en opende mijn mond een beetje en zuchte zacht. Met mijn ogen dicht bedacht ik hoe ontzettend lekker het zou zijn als M dit nu zou kunnen zien en mijn geiligheid nam toe, waardoor mijn handen automatisch tussen mijn benen gingen en ik uitdagend wiegend mijn kutje begon te strelen over de stof van mijn slip en voelde dat mijn kutje al behoorlijk nat was. Ik opende mijn ogen keek Hans inmiddels toch wel geil aan en glimlachte hem toe. Ik hoorde zijn ademhaling steeds zwaarder worden en zag over de rand van het bureau dat zijn broek inmiddels toch wel te krap werd voor zijn pik. Vindt je het lekker om te zien vroeg ik Hans lijzig. Jaaa klonk zijn stem donker en schor. Je mag het best ook tonen hoor Hans, als je je pik even wat meer vrijheid wilt geven ………………..doe je je broek toch lekker open zei ik zacht. MMMMM was Hans zijn enige commentaar en ik zag dat hij zijn centuur en rits open deed en hoe zijn inmiddels stijve pik al van zelf boven zijn slip uitkwam.
In gedachten zag ik M zijn harde geile stijve pik voor me en dat wondt mij onzettend op, mijn slipje was inmiddels zeiknat en ik wilde mijn naakte, gladgeschoren kutje aanraken.
Langzaam trok ik mijn slipje uit, ging wijdbeens op de stoel tegenover Hans zitten. Hans zijn pik was inmiddels zo gezwollen en stijf dat hij de neiging om hem vast te pakken en te masseren niet langer meer ondrukte, ik zag hoe Hans zichzelf heerlijk begon af te trekken en moedigde hem nog een beetje aan door zachtjes te zeggen “doe maar schatje, trek jezelf maar lekker af”dat maakt mij alleen maar geiler! Hans kreunde. In mijn hoofd was het natuurlijk mijn lekkere M op de bank zichzelf aftrekkend terwijl ik mijn kutje zo geil en zo klaar voor hem maakte dat hij mij op elk moment als hij dat wilde kon nemen.

Ik besloot dat het tijd werd mezelf ten opzichte van Hans helemaal te laten gaan ik liep om zijn bureau heen, schoof met me kontje op het bureau, sprijde me benen wijd ging half achteroverliggend op zijn bureau liggen en begon mezelf voor zijn ogen heerlijk te vingeren. Regelmatig stopte ik 1 of 2 vingers in met kutje en met mijn duim masseerde ik me klitje. Als ik me vingers, druipend van het geil uit me kutje haalde, stopte ik ze in mijn mond en likte ze heerlijk af, mmmmmm die zoetgeurende lucht van mijn eigen geil, ik werd er gek van. Hans stond inmiddels op klappen en bromde, ik wil klaarkomen en mijn zaad over je buik spuiten.
Dat is goed schatje laat je maar lekker gaan zei ik schor tegen Hans want ook ikzelf was nu dicht bij het punt van een orgasme gekomen. Samen hijgde ik hees tegen Hans, jaaa graag en we voerden beiden het tempo op. Hans begon heftig te kreunen en tezamen met mijn gehijg en gekir van genot moest het toch bijna buiten kantoor te horen zijn, flitste het ineens door me heen. Maar ik was zo bloedgeil dat me dat eigenlijk niet meer kon schelen. De enige gedachte die nog in mijn hoofd speelde was; Ik ben M’s sletje en hoer, zijn hoer die hij even uitleent om een ander eens te laten genieten van wat hij altijd kan hebben als hij dat wil en waar hij dat wil. Deze gedachte vervulde mij met het onnoemelijke verlangen om nog meer M’s slet te willen zijn. Hans kwam klaar, zijn eerste straal sperma kwam onder een luide brul op mijn buik terecht. Ik hijgde kom maar schatje, spuit je maar helemaal leeg en in gedachten dacht ik ohhhhh M, nu kun je trots op me zijn en alleen dit idee bracht mij tot een zeer heftig orgasme. Nog nagenietend van onze orgasmes keken Hans en ik elkaar aan en voor het eerst zag ik een glimlach op zijn gezicht verschijnen.
Ik stond op van het bureau en zocht me lingerie bij elkaar en kleede me weer aan.

Terwijl ik bijna aangekleed was, werd er plotseling op de deur geklopt. Zowel Hans als ik schrokken hier toch wel even van, verwacht je iemand vroeg ik Hans. Hans keek op zijn klokje, het was inmiddels 17.30 uur geworden. Nee niet meer om deze tijd, zei hij, eigenlijk is iedereen hier al naar huis. Hij stond op en liep naar de deur, zodat ik nog wat spelling had om me jas gauw weer te sluiten en er onberispelijk en zakelijk uit te zien (net alsof ik zojuist bij hem binnen was gekomen).
Hans opende de deur en deed een pas achteruit, ik kon niet zien wie er voor de deur stond, maar aan het gezicht van Hans leek het me geen welkome visite. Ik bleef staan waar ik stond en wachte wat er ging komen. Een mooie vrouw kwam de kamer binnen en terwijl ze Hans passeerde gaf ze hem een zoen op zijn mond, dag schatje zei ze. Shit dacht ik, Hans zijn vrouw, nu gaan we het krijgen!
Oh zei ze quasi verbaasd, had je zo laat nog iemand op bezoek lieverd. Hans wist zich bijna geen houding te geven en mompelde, ja zaken he. Ik trachte de situatie te redden door heel luchtig te zeggen, ja maar we zijn klaar, ik sta net op het punt om te gaan.
De vrouw wendde zich naar mij, glimlachte me hartelijk toe en terwijl ze me doordringend aankeek zei ze, ach wat vind ik dat nou jammer, zou leuk geweest zijn als u nog even was gebleven. Ik snapte niets van deze uitspraak en voelde me betrapt, ze weet het flitste het door mijn hoofd. Ik keek Hans aan en zag dat hij eigenlijk net zo verbaasd en van zijn stuk was als ik. Ik besloot dat ik daar zo vlug mogelijk moest zien weg te komen, liep kordaat op Hans af stak mijn hand uit en zei, nou meneer Vedder het was me een genoegen zaken met u te doen, u hoort nog wel van mijn Directeur (dit sloeg natuurlijk nergens op, ik had al zaken met hem gedaan, wat moest hij dan nog met mijn directeur) maar eigenlijk kon me dat niet meer schelen, weg hier en zo snel mogelijk.
Hans had nog wel de kalmte me na de deur te brengen en me netjes uit te geleiden, maar we hadden beiden in de gaten hoe zijn vrouw ons geamuseerd na keek.

Buiten pffffffffffff, wat een opluchting, ik leunde even tegen de muur in de gang. Wat nu, naar huis…………….nee, ik wil M hierover spreken, hij moet dit weten voor als het toch nog hommels werd. Dus besloot ik maar eens over de gang te lopen en te kijken of ik M’s kantoor kon vinden, zo moeilijk kon dat niet zijn want op elke deur stond een naambordje.
Naar een minuut of 5 lopen door de gang, vond ik M’s kantoor. Ik klopte aan en hoorde M roepen, binnen! Gelukkig dacht ik, hij is nog niet naar huis. Ik gooide de deur bijna open en beende na binnen, smeet mijn tas op de grond en plofte in de eerste de beste stoel voor M’s bureau. M zat breed grijnzend achter zijn bureau met een twinkeling in zijn ogen. Ja lach jij maar begon ik………….ssssst zei M, ik plofte zowat, ssssssssst zei M nogmaals dwingend en plotseling nam ik de heftige kreunende en hijgende geluiden in de kamer waar. Totaal verbouwereerd sloot ik mijn mond, waar kwam dit vandaan, het leek wel alsof er een pornofilm op stond. Ik keek de kamer rond maar zag niets. Kom eens hier lekkere hoer van mij, zei M. Ik stond op liep om het bureau heen en volgde M’s geamuseerde blik. Op het bureau stond een monitor van de pc en op die monitor zag ik twee mensen heftig metelkaar aan het neuken in het midden van een kamer. Mijn mond zakte open want die twee dat waren…………………… Hans en zijn vrouw! Ik keek M met open mond aan en hij trok me op zijn schoot gaf me een lief kusje in mijn nek en fluisterde, je bent mijn sletje en een geweldige hoer. Ik straalde van geluk en ik voelde hoe mijn kutje tegelijkertijd begon te branden van de geiligheid die zich daar alweer verspreidde. Ook voelde ik onder mijn kontje dat M’s geile staaf bikkel hard was en dat maakte me alleen nog maar geiler. M fluisterde in mijn oor dat hij zooooo ontzettend trots op me was en zoooo opgewonden was geraakt dat hij zijn sletje nu ongelooflijk wilde nemen en neuken. Ik werd helemaal warm, bloedgeil van deze woorden, gleed van M’s schoot af, maakte zijn riem en rits los en haalde zijn pik eruit, ik kon me niet langer meer inhouden, zakte tussen zijn benen op mijn knieën en begon M zijn harde pik te pijpen. Ik hoorde M kreunen van genot en dat vervulde mij van een gelukzalig gevoel. Draai je om met je kontje naar me toe ik wil dat heerlijk geile, natte kutje van je eens lekker nemen, bromde M. Ik kirde van opwinding een deed wat M mij zei. M ramde zijn harde pik in een keer naar binnen en begon me hard en steeds dieper te neuken. Alle emotie’s, gedachten aan mijn M en geiligheid van die middag dreven mij tot een waanzinnig orgasme en tegelijk met dat ik het uitschreeuwde van geluk en zaligheid voelde ik M’s zaad in mij spuiten. Totaal van de wereld fluisterde ik ben je hoer, ik ben je slet!


Roos
17-02-20052.51 uur

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

lekker geil verhaal. Mijn Lady-M spelen vaak het spel van hoer en hoerenloper heerlijk als je er iemand bij haalt
grt
broertje

1:14 AM  

Post a Comment

<< Home